Двете жени, държани под ключ от майка си в дома им в

...
Двете жени, държани под ключ от майка си в дома им в
Коментари Харесай

Съседи говорят за ужасната драма с пленените жени в Свищов

Двете дами, държани под ключ от майка си в дома им в Свищов, имали душевен проблеми. Това описаха съседи на фамилията пред Bulgaria ON AIR. За последно те са виждали девойките преди към 3-4 години, а тяхната майка разказвала на всички, че живеят в София, работят и са добре. 
"Вероятно се е срамувала от държанието на дъщерите си, отбягваше да приказва за тях ", показа за "България заран " Янка Манчева, която е тяхна съседка. Тя сподели още, че е познавала фамилията като положително, а децата им израснали дружно.
"През 2009 година се върнах от Испания, където живеех за малко и от този момент до 2011 година поддържахме контакти, даже им ходех на посетители. Тогава и обаче забелязах, че едното момиче не е добре душевен, само че допусках, че е нещо краткотрайно, дължащо се на изтощеност ", означи Янка Манчева.

Тя описа, че е виждала по-малката сестра да си приказва сама и да прави странни жестове. В края на предходната седмица съседи са подали сигнал към обществените служби и полицията в Свищов. Те забелязали, че дамата купува огромно количество хранителни артикули, а в това време живее сама. След подадения сигнал полицията е направила инспекция и е разкрила двете безпомощни дами на 33 и 34 години. Били държани в една от стаите на къщата. Според управляващите изглеждали доста зле и били несъответстващи. При разпита майката декларирала, че дъщерите ѝ не са излизали по лично предпочитание. Тя е арестувана, а психологично болните дами ще бъдат настанени в профилиран дом.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР